Loppuraskauden ajan valmistelevat hoidot

 

Loppuraskauden aikana saattaa tulla yhä suurenevan vatsan vuoksi kaikenlaisia haasteita liikkumiseen ja aineenvaihduntaan. Asento muuttuu ja rasittaa kehoa eri puolilta. Jalat, lantio, selkä ja hartiat ovat monesti jumissa. Lantion, alaselän ja niskan alue kuormittuu asennon muutoksen myötä. Raskaushormonit löysyttävät niveliä ja kudoksia ja voi tulla kipuja.

Viikolta 36 voidaan aloittaa loppuraskauden valmistelevat hoidot ja tehdä niitä vaikkapa viikottain.

Lue lisää

Nina Vähäkoski

 

Intuitiivinen hoito

 

Intuitiivisen hoidon ajat ja hinnat on nyt käytännön kautta saadun kokemuksen myötä uudistettu. Ensimmäinen käynti on pidempi, koska käymme alussa tilannettasi läpi ennen hoitoa.

Nimet ja käsitteet saattavat hämmentää ja mietit, mitä eroa on reiki hoidolla ja intuitiivisella hoidolla. Yritän kohta sitäkin selventää ja myös sitä, että miksi myös tällainen hoito.

Lue lisää

Nina Vähäkoski

 

Energiakentän eli auran kanavointi

 

Energiakentän kanavoinnissa nousee esille asioita, joita tällä hetkellä on hyvä tarkastella tai tiedostaa. Asiat, joita kanavoinnin aikana energiakentästäsi virtaa, ovat usein symbolisessa muodossa, kuin unet. Nuo kuvat ja näkymät menevät syvemmälle kuin pelkästään suoraan sanotut asiat. Symbolikieli saa pohtimaan asioita syvemmin ja pureutumaan omaan tilanteeseen siten, että itselle voi alkaa virtaamaan oivallusta ja ymmärrystä omasta tilanteesta.

Lue lisää

Nina Vähäkoski

Nina Vähäkoski

Nina Vähäkoski

Nina Vähäkoski

Nina Vähäkoski

Nina Vähäkoski

Nina Vähäkoski