Hinnasto

HoitoHinnoittelu 2019 Hinnoittelu 1.4.2020 alkaen
C. Ersdalin VyöhyketerapiaAikuiset / 55 eAikuiset / 59 e
Lapset 3-18 v. / 45 e
Lapset 3-18 v. /45 e
Lapset 0-2 v. / 40 eLapset 0-2 v. /40 e
Intialainen päähieronta45 e 48 e
Intuitiivinen Reikihoito50 e / 60 min.60 e / 1h
65 e /90 min
Perinteinen Jäsenkorjaus, opiskelijahoidotaikuiset 50 e/ n. 2 h
lapset: 25 e/ 1-1,5 h
Aikuiset 75 e / 1,5-2h

Aikuiset 65 e / 1 h (akuuttihoito)

Lapset 0-6 v /40 e
Lapset 7-18 v. / 48 e
Rentouttava jalkahieronta48 e/ 45 min.
35 e/ 30 min.
45 e (kesto n. 40 min.)
Vauvahieronta40 e/ 30-45 min40 e
Kotikäynteihin tulee kotikäyntilisä, joka on 10-20 e

* Maksun voi suorittaa käteisellä, kortilla, laskulla

Hinnat sisältävät alv 24%

 

Lisätietoja hoidoista

Charles Ersdalin vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa käsitellään ja vaikutetaan kehon toimintoihin jalkaterissä sijaitsevien heijasteiden kautta. Akuutteihin vaivoihin saa usein helpotusta jo yhdellä hoitokerralla, kroonisempiin vaivoihin suositellaan useampaa hoitokertaa. Myös vauvoille ollut apua koliikkiin, itkuisuuteen, korvatulehduksiin yms. Käytetty myös synnytyksen käynnistyksessä. Ylläpitohoidot vaikkapa pari kertaa vuodessa ovat tukemassa terveyttä ja kehon ja mielen tasapainoa.
* Kesto noin 1 h (ensimmäinen hoitokerta noin 1,5 h).

Reikihoito

Reikihoito on lempeä energiahoitomuoto, joka on lähtöisin Japanista. Siinä hoitajan käsien kautta virtaa ki- eli elämänenergiaa hoidettavaan. Hoidettava makaa hoitopöydällä ja hoitaja käy koko kehon läpi, pitämällä käsiä kehon eri kohdissa. Rentouttaa, lievittää stressiperäisiä oireita ja sitä kautta lisää ja vahvistaa terveyttä.
* Kesto noin 1 h loppukeskusteluineen.

Kaukohoidossa sovitaan aika, jolloin hoito tehdään etänä. Jälkikäteen voidaan olla puhelimitse yhteydessä hoidon vaikutuksista. Suositus kaukohoitoon mielellään siten, että olet käynyt jo aiemmin reikihoidossa, jotta tiedät mitä se on.

Intialalainen päähieronta

Intialalainen päähieronta on erinomainen stressipesu koko keholle. Siinä käsitellään kevyesti erilaisin tekniikoin hartiat, niskan ja pään alue sekä kasvot. Ei ole lihaksia muokkaavaa hierontaa. Hoidettava istuu penkillä hoidon ajan.
* Kesto noin 45 min.

Vauvojen vyöhyketerapia

Vauvoja hoidettaessa käsitellään myös kaikki jalassa sijaitsevat heijasteet, mutta kevyemmin ja koska vauvan jalka on pienempi kooltaan, niin itse hoito on nopeampi. Vauva on tarpeen mukaan äidin sylissä tai hoitoalustalla.
*Kesto n. 30 min. Varaa aikaa n. 60min.

Vauvahieronta

Vauvahieronnassa sivellään, pyöritellään, rullataan ja painellaan vauvan koko kehoa. Siinä käsitellään myös muutamia vyöhyketerapeuttisia pisteitä jalkapohjista ja nilkoista. Vauvahieronnassa yhdistyy hieronta, refleksologinen vauvahieronta eli vyöhyketerapia ja tarvittaessa tilanteen mukaan jäsenkorjaus. Vauvahieronnalla saadaan vauvan kehoa rentoutumaan ja kipuja sekä jännityksiä laukeamaan. Kesto 30-45 min. AIkaa varattava tunnin verran kaikkiaan.

Perinteinen jäsenkorjaus - opiskelijahoidot

Perinteinen jäsenkorjaus on lempeää koko kehon hoitoa, jossa käytetään öljyä ja kuitupaperia, jotta päästään paremmin syvempiin kudoksiin vaikuttamaan. Siinä pehmitellään lihaksia, mobilisoidaan niveliä, saadaan faskioita irroteltua ja hermostoa rentoutettua ja hoidon aikana   hyödynnetään asiakkaan omia liikeratoja, jotta hoito on tehokkaampaa. Kaiken tulee tapahtua kivuttomasti, kehoa kuunnellen.
*Hoidon kesto n. 2 tuntia.

Rentouttava jalkahieronta

Rentouttavassa jalkahieronnassa hierotaan jalkaterät ja nilkat ja asiakas on selinmakuulla hoitopöydällä.

Jalkaterässä on lihaksia, nivelsiteitä,jänteitä, sidekudosta, niveliä ja luita. Hieromalla lihaksia ja jänteitä, sekä mobilisoimalla niveliä, saadaan rentoutta ja tasapainoa koko kehoon.

Tässä hoidossa olen yhdistänyt jäsenkorjauksen tekniikoita sekä hierontaa. Hieronnassa käytetään öljyä. Jos ei halua varsinaisesti vyöhyketerapiaa, mutta tykkää kun jalkoja hierotaan, on tämä hoitomuoto hyvä vaihtoehto. Ohimennen tulee hieroessa ohitettua myös vyöhyketerapeuttisia heijasteita, mutta siihen ei tässä hoidossa pyritä.

Tämä hoito sopii hyvin myös hemmottelu- ja rentoutushoidoksi, ja sillä on vaikutusta koko kehoon myös meridiaanien ja faskioiden kautta. Hoidon kesto 30 min. tai 45 min.