Hinnasto

HoitoHinnastoOpiskelijat, työttömät, eläkeläiset
C. Ersdalin VyöhyketerapiaAikuiset 60 e

3 x sarjahoito 153 e
(norm. 180 e)
5 x sarjahoito 249 e
(norm. 300 e)

Vauvat 0-1 v. / 40 e
Lapset: 2-9 v. / 45 e
10-18 v. / 48 e
53 e
Perinteinen JäsenkorjausKoko kehon hoito 75 e /
n. 2h

Osahoito 67 e / 75min.
(esim. jalat ja selkä)

3 x Sarjahoito 210 e
(norm. 225 e)

5 x Sarjahoito 339 e
(norm. 375 e)

Lapset 48 e
Koko kehon hoito 65 e/
n. 2 h

Osahoito
62 e/ 75 min.

Intuitiivinen Reikihoito

Intuitiivinen Reikihoito etähoitona
60 e / 1h


3 x sarjahoito yht.153 e
(norm. 180 e)

48 e
52 e
Intialainen päähieronta48 e

3 x sarjahoito 129 e
( norm. 144 e )
42 e
Rentouttava ja mobilisoiva jalkahieronta
48 e
42 e
Baby Balance Vauvahieronta
40 e
Intuitiivinen hoito
69 e
62 e
Äidin jäsenkorjaus ja vauvan Baby Balance-hieronta
100 e
(norm. 115 e)
Äidin intial. päähieronta ja vauvan Baby Balance-hieronta
73 e
(norm. 88 e)
Äidin vyöhyketerapia ja vauvan Baby Balance-hieronta
85 e
(norm. 100 e)
Auran kanavointi etänä

Aurankanavointi puhelimitse
58 e

47 e/ 30 min.
Kotikäynteihin tulee kotikäyntilisä, joka on 10-20 e

Maksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla

Sarjahoidon hinta maksetaan ensimmäisellä käyntikerralla

Sarjahoitojen voimassaoloaika: 3 x hoito : 4kk ajan     5 x hoito : 6kk ajan

Etähoidot maksetaan joko laskulla tai maksulinkillä.

Hinnat sisältävät alv 24%

JYSS:in jäsenetu: normaalihinnoista -20% loppuvuoden 2020 ajan ja 1.1.2021 alkaen -10% (alennukset ei koske sarjakortteja)

 

Lisätietoja hoidoista

Charles Ersdalin vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa käsitellään ja vaikutetaan kehon toimintoihin jalkaterissä sijaitsevien heijasteiden kautta. Akuutteihin vaivoihin saa usein helpotusta jo yhdellä hoitokerralla, kroonisempiin vaivoihin suositellaan useampaa hoitokertaa. Myös vauvoille ollut apua koliikkiin, itkuisuuteen, korvatulehduksiin yms. Käytetty myös synnytyksen käynnistyksessä. Ylläpitohoidot vaikkapa pari kertaa vuodessa ovat tukemassa terveyttä ja kehon ja mielen tasapainoa.
* Kesto noin 1 h (ensimmäinen hoitokerta noin 1,5 h).

Reikihoito

Reikihoito on lempeä energiahoitomuoto, joka on lähtöisin Japanista. Siinä hoitajan käsien kautta virtaa ki- eli elämänenergiaa hoidettavaan. Hoidettava makaa hoitopöydällä ja hoitaja käy koko kehon läpi, pitämällä käsiä kehon eri kohdissa. Rentouttaa, lievittää stressiperäisiä oireita ja sitä kautta lisää ja vahvistaa terveyttä.
* Kesto noin 1 h loppukeskusteluineen.

Energiahoitoa voi tehdä myös etänä. Kaukohoitoa varten sovitaan aika, jolloin hoito tehdään. Jälkikäteen voidaan olla puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä hoidon kulusta ja vaikutuksista. Kaukohoidon kesto on n. ½ h ja sen jälkeen puhelinsoitto 5-15 min.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on erinomainen stressipesu koko keholle. Siinä käsitellään kevyesti erilaisin tekniikoin hartiat, niskan ja pään alue sekä kasvot. Ei ole lihaksia muokkaavaa hierontaa. Hoidettava istuu penkillä, kun tehdään yläselän ja pään alueet ja selinmakuulla lopuksi, kun tehdään kasvot ja korvanlehdet.  Kevyt mutta erittäin rentouttava tekniikka.
* Kesto noin 45 min.

Vauvojen vyöhyketerapia

Vauvoja hoidettaessa käsitellään myös kaikki jalassa sijaitsevat heijasteet, mutta kevyemmin ja koska vauvan jalka on pienempi kooltaan, niin itse hoito on nopeampi. Vyöhyketerapialla saadaan mm. lihasjännityksiä rentoutettua ja sillä vaikutetaan koko kehon toimintaan, vaikka se tehdäänkin jalkaterien alueelle. Vauva on tarpeen mukaan äidin sylissä tai hoitoalustalla.
*Kesto n. 30 min. Varaa aikaa n. 60min.

Baby Balance Vauvahieronta

Vauvahieronnassa sivellään, pyöritellään, rullataan ja painellaan vauvan koko kehoa. Siinä yhdistyy vyöhyketerapia, jäsenkorjaus, hieronta, faskiakäsittely. Vauvahieronnalla saadaan vauvan kehoa rentoutumaan ja kipuja sekä jännityksiä laukeamaan. Kesto 30-45 min. AIkaa varattava tunnin verran kaikkiaan.

Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on lempeää koko kehon hoitoa, jossa käytetään öljyä ja kuitupaperia, jotta päästään paremmin syvempiin kudoksiin vaikuttamaan. Hoidon aikana pehmitellään lihaksia, mobilisoidaan niveliä, saadaan faskioita irroteltua ja hermostoa rentoutettua ja hyödynnetään asiakkaan omia liikeratoja, jotta hoito on tehokkaampaa. Kaiken tulee tapahtua kivuttomasti, kehoa kuunnellen.
*Hoidon kesto n. 2 tuntia.

Rentouttava jalkahieronta

Rentouttavassa jalkahieronnassa hierotaan jalkaterät ja nilkat ja asiakas on selinmakuulla hoitopöydällä.

Jalkaterässä on lihaksia, nivelsiteitä,jänteitä, sidekudosta, niveliä ja luita. Hieromalla lihaksia ja jänteitä, sekä mobilisoimalla niveliä, saadaan rentoutta ja tasapainoa koko kehoon.

Tässä hoidossa olen yhdistänyt jäsenkorjauksen tekniikoita sekä hierontaa. Hieronnassa käytetään öljyä. Jos ei halua varsinaisesti vyöhyketerapiaa, mutta tykkää, kun jalkoja hierotaan, on tämä hoitomuoto hyvä valinta. Hieroessa tulee myös hierottua vyöhyketerapeuttisia heijasteita, mutta siihen ei tässä hoidossa varsinaisesti pyritä.

Tämä hoito sopii hyvin myös hemmottelu- ja rentoutushoidoksi, ja sillä on vaikutusta koko kehoon myös meridiaanien ja faskioiden kautta. Hoidon kesto 40 min.

Intuitiivinen hoito

Yhdistelmä kaikista opettelemistani kehonhoitotekniikoista sekä energiahoidoista. Rauhallinen hoito, joka tehdään vaatteiden päältä ja käytetään erilaisia fyysisiä tekniikoita ja annetaan energiahoidon samalla virrata sinne missä sitä tarvitaan. Availee ja tasapainottaa kehoa sekä mieltä ja lievittää stressiä. Hoidon aikana voi nousta pintaan kehoon jääneitä jumituksia aiheuttavia tunteita ja ajatuksia, annetaan niiden pehmetä sieltä lempeästi pois.  Hoidon kesto n. 75 min.

Auran eli energiakentän kanavointi

Auran eli energiakentän kanavoinnissa tarkastellaan ihmisen tai eläimen energiakenttää ja sitä, mitä sieltä sillä hetkellä nousee esille nähtäväksi. Esiin nousevat asiat ovat monesti sellaisessa muodossa, symboleina, että minä en niistä välttämättä saa kiinni, mihin ne liittyvät. Kanavoinnin näkymät ovat monesti kuin unia, ja niitä voi tulkita symbolikielen kautta. Vaikkei sillä hetkellä asiakas itsekkään tajuaisi näkymää selkeästi, niin se jää kuitenkin alitajuntaan elämään ja aukeaa sieltä myöhemmin. Auran kanavoinnissa ei nähdä koskaan mitään salaista, eikä pelottavaa. Se ei ole ennustamista, eikä siihen pyritä. Kanavoinnilla pyritään auttamaan ihmistä sen hetkisessä tilanteessaan askel eteenpäin, kohti omannäköistään elämää. Auran etäkanavointi kestää tunnin verran ja kirjoitan sen aikana ja sen jälkeen näkemiäni asioita, tunnelmia ja tunteita sekä mahdollisia viestejä paperille ylös. Lähetän ne samana päivänä tai seuraavana päivänä sähköpostilla asiakkaalle. Puhelimitse tapahtuva kanavointi kestää 30 min.

Kanavoinnin voi varata sähköpostin kautta tai puhelimitse. Puhelinajan voi varata myös sähköisen ajanvarauksen kautta. Etäkanavointia varten tarvitsen etu- ja sukunimesi sekä valokuvan sinusta. Valokuva kannattaa olla mahdollisimman selkeä, eikä siinä tulisi olla mitään ylimääräistä mukana.