Perinteisen jäsenkorjauksen opinnot

Opiskelen tällä hetkellä perinteistä jäsenkorjausta. Olen  aloittanut opiskelun joulukuussa 2017. Keväällä kävimme läpi jäsenkorjauksen peruskurssit ja nyt syksyllä olemme opiskelleet jo kaksi jatkokurssia. Jatkokurssit jatkuvat tammikuulle 2019 asti ja sitten on vielä edessä erikoistumisopinnot, lopputyön teko ja näyttökoe.

Jäsenkorjaus on hellävaraista lihasten, nivelten ja sidekudosten avaamista ja siinä hyödynnetään asiakkaan omia liikeratoja.
Hoidolla on saatu hyviä hoitotuloksia mm. alaraajojen kiputiloissa, ylä- ja alaselän kiputiloissa, päänalueen vaivoissa, skolioosin hoidossa yms.
Hoidon esteenä on mm. syöpä, kuume, tuoreet murtumat, infektiot, osteoporoosi, verenvuototaudit.

Tarvitsen asiakkaita harjoitushoitoihin koko ajan. Toivoisin, että voisit käydä muutamasta kerrasta useampaan kertaan, jotta näemme, miten hoito kehoon vaikuttaa. Voit toki käydä yhdenkin kerran, jos koet että se riittää sinulle. Harjoitushoitoihin tullakseen ei tarvitse olla erityistä vaivaa. Hoito toimii myös ennaltaehkäisevänä terveydenhoitona.

Teen hoitoja pääasiassa torstaisin, perjantaisin ja tarvittaessa myös lauantaisin. Oleppa rohkeasti yhteydessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.