Jäsenkorjauksen lopputyö

Syksylle 2019 ja alkukeväälle 2020 tarvitaan vielä lapsia ja nuoria asiakkaiksi jäsenkorjauksen lopputyötä varten!

Perinteisen jäsenkorjauksen lopputyön aiheenani on tutkia, miten jäsenkorjauksesta on apua lapsille ja nuorille erilaisissa vaivoissa ja kehon epätasapainotiloissa. Jäsenkorjausta voi  erinomaisesti käyttää kehonhuolto menetelmänä aktiivisesti urheilevalla.

Varaile aikaa, jos esimerkiksi lapsellasi on:

Eripituiset jalat, skolioosi (mielellään kun on vielä kasvukausi kesken), lantion virheasennot, urheiluvammojen paranemisen jälkeen esiintyvät kiputilat ja vaivat, polvien, lonkkien ja nilkkojen kivut, niskasäryt, hampaiden yöllinen narskuttelu, päänsäryt,  kasvukivut, erilaiset ryhtiongelmat. Myös eri urheilulajeja aktiivisesti harrastavat .

Ole yhteydessä, jos haluat lapsellesi lempeää ja kivutonta kehonhuoltoa. Perinteisessä jäsenkorjauksessa ei niksautella tai tehdä mitään äkillisiä rytkäytyksiä. Kehon kudoksia availlaan ja pehmitellään lempeästi.

Hoitokertoja on hyvä olla  useampia kuin yksi, kahden-kolmen viikon välein. Aikaa varattava 1-1,5 tuntia kerrallaan.

Mielellään tehdään kolme hoitoa kahden viikon välein ja sen jälkeen jos keho tarvitsee niin voidaan harventaa esim. kerran kuukaudessa tehtäväksi muutaman kerran.

Keskustele ennen hoidon varaamista lapsesi kanssa, että sitoudutte käymään jäsenkorjauksessa useamman kerran, esim 3-5 kertaa.

Jokaisen hoitokerran jälkeen täytätte kotona minulta saamaanne lomakkeeseen kaikki havainnot, mitä teette lapsen kehon tasapainottumisesta.

Harjoitushoitojen hinta 25 e

Kesto 1-1,5 h riippuen lapsen koosta ja ongelmakohdista

.