Muistettavaa hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen olo tuntuu rennolta ja lihasjännitys tai -kipu, joka on aiemmin ehkä jäytänyt, voi olla vähäisempänä tai helpottanut.

On kuitenkin tärkeä muistaa, että hoidon vaikutus jatkuu parisen viikkoa ja varsinkin heti hoidon jälkeen pari tuntia on herkkää aikaa, eikä silloin kannata tehdä mitään ääriliikkeitä, kiertoja, vääntöjä tai kantaa mitään raskasta. Kehon tasapainottumisprosessi on hoidon vaikutuksesta alkanut ja se saattaa häiriintyä. Se, mitä on jo saatu rennoksi tai auki, saattaa herkästi mennä takaisin entiseen epätasapainon tilaan.

Jotenka hoidon jälkeen ollaan pari tuntia todella iisisti, kehoa kuulostellen ja vielä seuraava päiväkin mennään rauhallisemmin. Tämä muistettava erityisesti jäsenkorjauksen mutta myös vyöhyketerapian jälkeen.

JA MIKÄ TÄRKEÄÄ: Muistetaan hoidon jälkeen myös juoda vettä, niin aineenvaihdunnan aktivoitumisen myötä kuona-aineet huuhtoutuu kehosta pissan mukana pois. Jos unohtaa juoda vettä, voi tuloksena olla huonoa oloa, päänsärkyä, kipuja yms.