Reiki-hoito auttaa lempeästi

Välillä kehoa on hyvä lähestyä ja tasapainottaa lempeästi ja hienovaraisesti reiki-energiahoidolla. Reikihoidon aikana luodaan tilaa läsnäololle ja hyväksynnälle, annetaan hiljaisuuden ja puhumattomuuden valaista sisäistä maailmaa. Annetaan itselle lupa kääntää katse sisäänpäin.

Keholle ja mielelle riittää monesti hyvin hienovarainenkin stimulointi siihen, että se rentoutuu ja avautuu, laskee suojamuurit alas. Aina ei tarvitse hoitaa vahvasti, muokaten ja hieroen. Riittää, kun on vain täysin läsnä siinä hetkessä ja antautuu, jättää vastustuksen pois.

Reikihoidon aikana kehon ja mielen rentoutuessa ja energiatukosten sulaessa, voi mielen pintaan pulpahtaa muistoja, ajatuksia, tunteita. Kehossa voi tuntua värinää, sähköisyyttä, virtausta, lämpöä, rentoutumista. Välttämättä aina ei hoidon aikana tule mitään ihmeellisiä tuntemuksia, mutta silti hoito menee sinne missä sitä tarvitaan.