Reikihoito kaukohoitona

Energiahoitoa voi tehdä myös kaukohoitona. Energia ei ole sidoksissa aikaan ja paikkaan, vaan liikkuu sinne mihin sitä keskitetään. Kaukohoito on monesti vahvempi hoito kuin kontaktihoito. Kaukohoidossa fyysisen kehon olemus ja rajallisuus ovat kauempana ja silloin voi keskittyä paremmin silmille näkymättömään energiaan ja sen havaitsemiseen.

Kaukohoidon aikana sinulla on oltava rauhallinen tila ja paikka, jossa voit keskittyä energian vastaanottamiseen. Energiahoidon aikana voi tulla erilaisia tuntemuksia kehoon, esimerkiksi energian virtaamisen tunnetta, sähköisyyttä, painetta, lihasvärinää tai mieleen voi nousta muistoja, tunteita, värejä yms. Voi alkaa itkettää tai naurattaa. Mikään ei ole väärin tai huonoa, vaan kaikki tuntemukset on sallittuja, ja niiden voi antaa tulla ja mennä taas menojaan. Myös hoidon jälkeen muutaman päivän ajan voi olla herkempi kokemaan tunteita, saattaa janottaa enempi, on väsyneempi/pirteämpi, voi nähdä voimakkaampia unia yms.

Voit varata ajan kaukohoitoon puhelimitse tai sähköpostilla. Sovimme päivän ja kellonajan hoidolle ja hoidon jälkeiselle lyhyelle 5-15 minuutin puhelimitse käytävälle keskustelulle. Voin myös tarvittaessa kirjoittaa sähköpostitse sinulle hoidon aikaisista havainnoista ja tuntemuksista. Pääasiassa mieluiten käymme keskustelun puhelimitse, jotta kuulen sinunkin kokemuksesi hoidon kulusta. Kaukohoidon kesto on n. ½ tuntia ja sen jälkeen on hoidon sanallinen läpikäyminen.

Energia tietää aina missä sitä tarvitaan. Kaikki on energiaa, sekä henkinen että fyysinen maailma. Kumpikin vaikuttaa toiseensa. Minä olen vain välikäsi energialle, joka on universaalia, parantavaa energiaa. Minä en paranna ketään. Energia avaa sen vastaanottajassa tukoksia ja häiriötiloja, jotka estävät ihmistä toteuttamasta olemassaoloaan sellaisena kuin se on. Reiki-energiahoito on valosta ja rakkaudesta lähtöisin, eikä sillä voida tehdä mitään pahaa.

Ehdoton este energiahoidolle on vakava psyykkinen sairaus.