Uudella hoitohuoneella hyviä tutustumistarjouksia uusille asiakkaille!

Elokuun alussa vaihtui työpisteeni kotoa pois. Uusi hoitohuoneeni sijaitsee kerrostalon alakerrassa Keltinmäessä. Samassa rapussa on myös kampaamo ja muita yrittäjiä, esim. kosmetologi. Hoitohuone on kuulemma ollut vuosikymmeniä hierojan käytössä, joten huoneen perinne kehohoitoihin liittyen sai jatkumoa.

Heinäkuussa maalattiin yhdessä ystävän kanssa hoitohuoneen seinät ja laiteltiin tavarat ja matot paikoilleen. Hoitohuoneen laittaminen oli aivan ihana projekti, koska se oli konkreettista ja maadoittavaa tekemistä ja valmistautumista aivan uuteen ajanjaksoon elämässä. Lisäksi koko hommaa oli mahtava tehdä, koska sain visuaalisesti lahjakkaan ja idearikkaan ystävän apua pintojen remontoimiseen ja sisustamiseen ja oli erittäin tärkeää, että oli joku, jonka kanssa sai jakaa sitäkin matkan vaihetta. Yksin puurtaminen on monelle yrittäjälle varmasti tuttua, mutta kun saa jakaa yrittäjyyteen liittyviä asioita samanhenkisten kanssa, niin se on aivan parasta!

Uusille asiakkaille on nyt siis hyviä tutustumistarjouksia, joita kannattaa hyödyntää! Tarjoushinnat eivät löydy hinnastosta vaan tämän sivun kuvasta. Tarjous oikeuttaa kahteen käyntiin, jonka jälkeen on normaalihinnat. Kaksi käyntiä voi olla vaikkapa kaksi eri hoitoa. Monien asiakkaiden kanssa onkin välillä vaihdettu ”lennosta”johonkin muuhun hoitomuotoon, jos se on ollut tarkoituksenmukaista ja palattu sitten takaisin tekniikkaan jolla aloitettiin, ihan sen mukaan millä tekniikalla on ollut paras lähestyä ja availla kehoa milloinkin. Toki sarjahoito samalla hoitomuodolla on aina suositeltava, hyvä ja tehokas, eikä ihan joka kerta kannata tehdä eri hoitoa.

Sähköinen ajanvaraus on kätevä tapa katsoa, milloin aikoja olisi, mutta voi myös laittaa tekstaria, niin olen yhteydessä heti, kun on aikaa.

Olen elokuussa maanantaisin ja lauantaisin hoitohuoneella ja arkena muulloin vielä sairaanhoitajan työssä.

Syyskuusta alkaen toimin kokopäiväisenä täydentävien hoitojen yrittäjänä.

Tervetuloa hoitohuoneelle sekä uudet että jo tutut asiakkaat!
Nähdään  !