Palveluihin myös hierontaa

Olen lisännyt palveluihini myös hierontaa, koska sitä on kovasti kyselty. Hieronnan voit siis valita ajankäytön mukaan. Katsotaan sitten kun tulet paikan päälle, että mitkä kohdat tarvitsevat hierontaa.

Hierontatekniikkana on tavallisia hieronta-otteita ja tarvittaessa mobilisoivaa hierontaa. En ole koulutettu hieroja, vaan olen opetellut hieromista jäsenkorjauksen kursseilla ja erillisellä hierontakurssilla, jonka vetäjänä toimi jäsenkorjauskouluttaja Leila Kattilakoski. Tavallisten hieronta-otteiden rinnalla käytettävä mobilisoiva hierontatekniikka tuo tehokkuutta hierontaan, mutta on kuitenkin lempeää ja kivutonta.

Jos tarvitset esim. yläselän, hartioiden ja niskan hierontaa, kannattaa varata 45 minuutin aika. Pelkkään hartia-niskahierontaan riittää 30 minuuttia.

Mobilisoiva Jalkahieronta minulla onkin jo ollut palveluissa, mutta se on jäsenkorjauksellinen hieronta, ja tarkempi anatomisesti kuin tavallinen hieronta.

Myös päänahan ja kasvojen hieronta on erittäin vaikuttavaa hoitoa, ne alueet voi käsitellä esim. niskan hieronnan yhteydessä ja aikaa voi varata 45 min.

Monesti olkapää- ja hartiavaivaisilla on kädet ja kyljet jumissa, joten niiden hierominen on myös hyvä tehdä. Käsien ja yläselän hierontaan voi varata 60 minuutin ajan.

Koko selän hierominen vaatii 60 minuutin ajan, siinä lähdetään pakaroista asti pehmittelemään lihaksia.

Olen opetellut ja tehnyt myös vatsan alueen hierontaa, joka auttaa ja rentouttaa myös selkäpuolta. Vatsahieronta voi auttaa myös, jos on ummetusta.

Mielestäni tehokkain hoitomuoto jumitus- ja epätasapainon tiloissa on koko kehon jäsenkorjaushoito, jossa koko kehon kineettinen ketju käsitellään ja saadaan tasapainotettua kehoa ja kudoksia, sekä virheasentoja korjailtua. Koko kehon jäsenkorjaushoito kestää parisen tuntia, ja aina siihen ei ole aikaa ja halua, joten näistä lyhyemmistä hieronnoista voi silloin olla myös apua, helpotusta ja ennenkaikkea rentoutumista.

Hieronnan aikana asiakas on vähemmän itse mukana hoidossa, kun taas jäsenkorjauksessa asiakas itse on myös aktiivinen tehden kädellä, jalalla tai selällä ohjatusti liikettä, jotta saadaan tehokkuutta hoitoon. Hieronta rentouttaa ja pehmittää kehoa. Se saa aineenvaihdunnan liikkeelle, helpottaa lihasjumituksia lisää verenkiertoa ja auttaa hermostoa palautumaan rentoon tilaan.