Energiakentän eli auran kanavointi

 

Energiakentän kanavoinnissa nousee esille asioita, joita tällä hetkellä on hyvä tarkastella tai tiedostaa. Asiat, joita kanavoinnin aikana energiakentästäsi virtaa, ovat usein symbolisessa muodossa, kuin unet. Nuo kuvat ja näkymät menevät syvemmälle kuin pelkästään suoraan sanotut asiat. Symbolikieli saa pohtimaan asioita syvemmin ja pureutumaan omaan tilanteeseen siten, että itselle voi alkaa virtaamaan oivallusta ja ymmärrystä omasta tilanteesta.

Symbolisen näkymän lisäksi tarvittaessa virtaa myös ymmärrystä siitä, mistä asiassa on kyse. Ymmärrys tulee suoraan tajuntaan, ilman sanoja.

Kanavoinnissa voidaan tuoda esille mahdollisesti luonnettasi, toiveitasi.

Kanavointi ei ole ennustamista, se on tärkeää muistaa. Kanavointi on selvänäköistä tulkintaa ja asioiden esille tuomista. Kanavointi ei lupaa sinulle sadun prinssiä tai kultakolikoita.

Minä en voi tietää, miksi jokin asia tai näkymä esitetään minulle. Koska olet antanut luvan katsoa auraasi, niin asetun siihen ja annan vain virrata asioita energiakentästäsi mieleeni. Otan vastaan kuvia, värejä, tarinoita, tunteita, ja kerron näkemäni asiat sellaisinaan. Koska en mitenkään voi tietää miksi jokin näkymä tulee esille, niin esitän myös paljon kysymyksiä siitä, mihin asia voisi liittyä, auttaakseni sinua näkemään laajemmin.

Energiakentästä nousee paljon asioita, koska siinä on menneisyyttä, tätä hetkeä ja tulevaa. Ajatuksia, tunteita, kokemuksia. Monessa kerroksessa, monista aikakausista. Kanavoinnin aikana tuodaan esille ne asiat, joita tulee huomioida ja käydä läpi siinä hetkessä, sillä kertaa. Ne voivat esimerkiksi tuoda muiston jostakin, ja se muisto avaa sinulle mahdollisuuden käydä läpi jotain, jota et silloin menneisyydessä käynyt läpi.

Kanavointi kannattaa lukea useampaan kertaan läpi, sillä kaikkea ei välttämättä ymmärrä tai pysty ottamaan vastaan kerralla.

Voit saada kanavoinnista apua ja oivallusta asioihin, jotka ovat sinua mietityttäneet, tai asioihin, jotka olet unohtanut. Kanavointi voi auttaa sinua katsomaan itseäsi tarkemmin. Se harvoin antaa suoria vastauksia asioihin, pikemminkin opit itse näkemään vastauksia, jotka sisimpäsi tietää. Se onkin parasta, että löytää itse itsestään vastauksia, pienellä avustuksella, kuin taskulampun valokeilalla näyttäisi pimeässä.

Auran kanavointi tehdään etänä, sovittuna ajankohtana, jolloin olet melko rauhassa, eikä sinulla ole esimerkiksi energiaa vievää työtilannetta tai muuta tilannetta, jossa sinun tarvitsee pitää tiukasti rajoistasi kiinni.

Lähetän kanavoinnin sähköpostilla sinulle, kun olen sen kirjoittanut puhtaaksi. Monesti jo saman päivän aikana, mutta seuraavana päivänä viimeistään.

Olen laittanut auran kanavoinnin palveluihini kaksi vaihtoehtoa. Voit tilata kanavoinnin sähköpostiin ja laittaa jonkin ajan päästä, luettuasi sen, palautetta minulle siitä, mahdollisesti kysymystä/ tarkennusta johonkin esiin tulleeseen asiaan. Voit kanavointia tilatessasi laittaa myös mihin elämänalueeseen haluaisit, että keskityn. Kanavoinnin voi tehdä myös yleisellä tasolla, ja katsoa mitä siinä hetkessä pintaan nousee.

Toinen vaihtoehto on, että sovimme ajankohdan, milloin soitat minulle, kun olet lukenut kanavoinnin. Olet ehtinyt muutaman päivän ajan mutustella kanavointia, ja on ehkä herännyt kysymyksiä. Puhelu etäkanavoinnin jälkeen on hyvä ja kanavointia vahvistava. Silloin voidaan käydä läpi asioita, joita kanavoinnissa on tullut pintaan, ja avata vielä niitä yhdessä. Puhelun kesto on n.20 min. Suosittelen sitä vaihtoehtoa lämpimästi.

Auran kanavoinnit tilataan joko puhelimitse tai sähköpostilla.

1. Etäkanavointi sähköpostiin 58 e.

2.Etäkanavointi sähköpostiin ja puhelu

parin päivän päästä 69 e.