VAUVAN KOTIHIERONNAN OHJAUS

 

Vauvan kotihieronta on  vanhemman tekemä vauvan kevyt perushieronta. Se auttaa vauvan kehoa rentoutumaan ja rauhoittumaan. Otteet ovat yksinkertaiset ja helpot. Hieronnassa käydään vauvan koko kehoa läpi kevyillä perusotteilla.

 

Lempeä ja rauhallinen kosketus saa hyvänolon hormonit virtaamaan sekä hierojassa että hierottavassa. Yhteinen hetki vahvistaa sidettä vanhemman ja vauvan välillä.

 

Yhteinen hetki voi olla mukava pysähdys arjen keskellä. On tärkeää, että kumpikin, sekä äiti että vauva, ovat rentoja, virkeitä tekemään ja ottamaan hierontaa vastaan. Jos aikuinen on kovin stressaantunut tai väsynyt, niin se vaikuttaa myös vauvaan ja hierontahetki muuttuukin pian kurjaksi. Hierotaan siis silloin, kun siihen on sopiva hetki, ilman stressiä tai suorittamista.

 

Otteet sopivat yleisesti kaikille vauvoille, eikä niihin tarvitse olla terveydenhuollon ammattilaisen koulutusta.

 

Baby Balance tekniikkaa en opeta, sen hieronnan tekee siihen koulutettu hieroja. Se on anatomisesti tarkempi ja monipuolisempi hieronta, ja siinä yhdistyy vyöhyketerapia, jäsenkorjaus, faskiakäsittely sekä hieronta.

 

Vanhemman tekemä kotihieronta ja Baby Balance hieronta ovat yhdessä hyvä yhdistelmä vauvan olon helpottamiseksi. Vauvan kotihieronta tukee hyvin ammattilaisen tekemää vauvahierontaa.

 

Vanhemman tekemä kotihieronta sopii myös silloin, kun vauvalla ei ole mitään erityisiä ongelmia, vaan vanhempi haluaa oppia mukavan hieronnan ja koko kehon käsittelyn yhteiselon tueksi ja hyvänolon lähteeksi.

 

Kotihieronnan ohjaukseen kuuluu joko yksi ohjauskerta tai kaksi tapaamista.

 

Jos vanhemmalla on jo kokemusta hieronnasta, niin silloin usein riittää yksi ohjauskerta. Jos hierominen on ihan uutta, niin silloin kannattaa varailla kahden kerran tapaamiset.

 

Vauvahieronta – otteita voit käyttää myös taaperoille!

 

 Ohjaus on mahdollista tehdä myös kotikäyntinä. Kotikäyntilisä tulee kilometrien mukaan ja hinnastosta löydät hinnat eri vaihtoehdoille.