Intialainen päähieronta ja mobilisoiva jalkahieronta-yhteishoito

 

Kun yhdistetään mobilisoiva jalkahieronta ja intialainen päähieronta, niin saadaan todella rentouttava ja vaikuttava hoito aikaan.

 

Jalkahieronnalla pehmitellään jalan kudoksia ja mobilisoidaan niveliä lempeästi. Säärien alueen faskioita löysytellään ja polven nivelrako tarkistetaan. Jalkaterissä voi olla virheasentoja ja hermopinteitä, jotka vaikuttavat kineettisen ketjun kautta koko kehoon, aina seuraaviin niveliin ja kudoksiin. Jalkaterät on perusta, jonka on oltava kunnossa. Hieronnan aikana käytän mobilisoivaa hierontaa eli jäsenkorjausta ja tavallista hierontaa.

 

Intialainen päähieronta on taas hyvin hellävarainen ja erilaisin sivelyin ja kosketuksin tehtävä hoito, joka pesee stressit pois koko kehosta. Hoito aloitetaan istuma-asennossa lapojen ja hartioiden alueelta ja käydään niskaa, päänahkaa ja kasvoja läpi.

 

Hieronta ei ole muokkaavaa, vaan sen teho perustuu juurikin hellävaraiseen kosketukseen, jonka avulla hermosto voi rentoutua ja päästää kireyksistä irti. Pään alueella kulkee useita meridiaaneja eli energiakanavia, jotka jatkuvat raajoihin tai kehon alueelle. Siksi sen vaikutus ulottuu muuallekkin kuin pään alueelle. Päänahassa on usein kireyksiä, joiden alkusyy on löytyy stressistä. Kasvojen ja korvanlehtien alue hoidetaan viimeisenä selinmakuulla, muutoin hoito tehdään istuen. Istuma-asennossakin pystyy hyvin rentoutumaan.

 

Yhteishoito on ollut hyvä lahjaidea!