ENERGIAHOITO ETÄNÄ

 

Energiahoitoa voidaan tehdä myös etähoitona. Energian liikkumiseen ei vaikuta aika tai paikka, se on niiden määreiden ulottumattomissa.

 

Joillekin ajatus hoitamisesta etänä voi tuntua oudolta ja käsittämättömältä.

 

Mutta energia ei tarvitse aikaa ja paikkaa ja siksi toimii välimatkojenkin päästä ja myös ajallisesti eri aikoina. Se toimii siis myös tulevaisuuteen ja menneisyyteen, koska lineaarinen aika on vain ihmisen keksintö elämän hallintaan. Lineaarinen aika on tarpeellinen toki tänä päivänäkin maaplaneetalla, kun hienovaraisemmat yhteydet, energiaymmärrys ja -kokemuskenttä ei vielä ole arkipäivää suurelle osalle ihmiskunnasta.

 

Energiahoito etänä voi olla jopa voimallisempi hoito kuin lähihoitona tehtävä energiahoito. Siinä kun ei olla fyysisten kehojen kanssa samassa tilassa, niin aukeaa vapaammin energian kulkemiselle ja ajattomalle tilalle itsessään. Etähoidon aikana tulee samanlaisia tuntemuksia kuin lähihoidonkin aikana ja todellakin voi kokea vielä syvällisemmin hoidon vaikutusta.

 

Lähihoito on tietenkin hyvä ja vahva, läsnäoleva, turvallinen hetki hoitajan ohjauksessa, jolloin voi myös sanallisesti purkaa tuntemuksiaan toiselle ihmiselle.

 

Etähoitoon kuuluu myös konkreettisempi kontakti eli puhelinsoitto, joko heti hoidon jälkeen tai seuraavana päivänä. Puhelimessa käydään läpi hoidon aikana nousseita tuntemuksia ja kokemuksia. Sanallistaminen voi avata oivalluksia omasta tilanteestaan ja se on myös osa hoitoa.

 

Jos puhelinkontakti on hankala toteuttaa, niin silloin teen hoitopalautteen kirjallisena ja laitan sen sähköpostiin parin päivän sisällä hoidosta. Joillekin saattaa puhelinyhteys vieraan ihmisen kanssa olla hankala ja tukalakin, joten silloin sähköpostitse luotava yhteys toimii paremmin ja siinäkin saadaan vuorovaikutusta aikaan, kun asiakkaan on mahdollista ja toivottavaakin kertoa omista tuntemuksista hoitoon liittyen.

 

Hoito sovitaan tehtäväksi joko tiettyyn aikaan tai sitten siten, että otat sen vastaan, kun päivän aikana tulee hetki jolloin sinulla on rauhallista keskittyä hoitoon. Jos sovimme puhelun heti hoidon jälkeen, niin silloin hoito tehdään sovittuna ajankohtana. Jos teen hoidon eetteriin odottamaan sitä,että otat sen vastaan sinulle sopivana hetkenä, niin silloin sovimme puhelun toiseen ajankohtaan. Tai jos haluat, niin laitan parin päivän sisällä hoidosta sinulle sähköpostiin kirjallisen hoitopalautteen.  Sovitellaan nämä sitten kummankin aikataulujen mukaan sopivasti.

 

Aivan kuten kehollisissa hoidoissa, niin myös energiahoidossa on erittäin hyvä tehdä hoitoja usemapi peräkkäin, vahvistaakseen uuden virtausta ja sitä että vanha ei palaa heti takaisin. Siksi hinnastosta löytyy myös kolmen kerran hoitosarja, joka tehdään kolmena peräkkäisenä päivänä. Jos sinulla on ollut tai on meneillään isoja haasteita elämässäsi tai muutoin pitkään ollut stressiä tai jopa lapsuuden ajoista lähtien olet kantanut perheen ja suvun taakkoja ja puhumattomia asioita itsessäsi, niin tällainen kolmena päivänä tehtävä puhdistus ja energisointi-sarja on hyvä aloitus oman itsen tutkimiseen ja uudelle suunnalle elämässä.

 

Hoitosarja sovitaan joko puhelimitse tai sähköpostilla, laitan siitä kirjallisen hoitopalautteen viikon sisällä sähköpostiin tai sitten jos puhelu on parempi, niin sovimme soittoajan 20 min., jolloin käymme läpi hoidoissa tulleita kokemuksia.