HIERONTA

 

Hieronta auttaa lihasjumituksia sulamaan, se virkistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, saa hermoston rentoutumaan.
Hieronnassa pyrin kivuttomuuteen, koska kipu saa kehon jännittymään vastaan. Lisäksi jos hierominen tehdään liian kovaa, voi hieronnan jälkeen iho ja kudokset olla hyvin kipeitä ja ilmaantua mustelmia, kun on liian kovalla käsittelyllä rikottu soluja. Solujen rikkoutuminen voi aiheuttaa lisäksi tulehdusta alueella. Siksi käytän hieroessa osaamaani mobilisoivaa hierontaa tarvittaessa apuna, sekä kuitupaperia, jolla pääsen syvemmälle kudokseen kipua tuottamatta.
Käytän hieronnassa tavallisia hierontaotteita ja tarvittaessa mobilisoivaa hierontaa. Hieronnan voit valita ajan mukaan. Tarvittaessa voidaan sopia pidempikin hieronta tarpeittesi mukaan.
Olen opetellut hierontaa jäsenkorjauksen pääkouluttajamme Leila Kattilakosken järjestämällä erillisellä hierontakurssilla v. 2018 ja tehnyt sen jälkeen hierontaa asiakkaille. Myös itse jäsenkorjauksen koulutukseen kuuluu hieronta-otteiden opettelua, koska jäsenkorjaus on mobilisoivaa hierontaa.
Vuoden 2022 aikana täydennän hieronnan osaamistani opiskelemalla hierojan ammattitutkinnon Gradialla työn ohessa. Koulutus on erinomaista kertausta,vahvistusta ja tarkennusta anatomian osaamiseeni ja laajennusta hierontaotteisiin. Siksi hinnastossa on hieronnan kohdalla, että kevään aikana 1.3.-20.6.22 hieronnan hintoihin kaikki saavat -10 % :n alennuksen, koska olen "opiskelija".
Olen opiskellut purentalihasten hierontaa ja myös vatsan alueen hierontaa. Ne löytyvät ajanvarauksesta ja vatsan alueen hierontaa voi tehdä muun kehon hieronnan yhteydessä. Vatsan alueen käsittely voi auttaa mm. suoliston toiminnan paranemiseen, mutta myös selän puolen ongelmien helpottamiseen.