Hinnasto

HOITOHierontaan käy maksuksi e-Passi hyvinvointi!

HINNASTO
(voimassa toistaiseksi)

*opisk./työtön/eläkel./äitiyslomalla oleva saa 5 e alennuksen aikuisten norm.hinnasta
(KTS. taulukon alapuolelta, mitä alennus ei koske)
C. ERSDALIN VYÖHYKETERAPIAAIKUISET 65 e

3x SARJA 169 e
(à 56,30 e)
Sarjan hoidot suositellaan tehtäväksi 1-2 viikon välein

LAPSET 0-2 v. / 45 e
LAPSET 3-12 v. / 50 e
NUORET 13-20 v. / 55 e


VYÖHYKETERAPIA JALKATERIEN JA KORVANLEHTIEN ALUEELLE


VYÖHYKETERAPIA + 20 MIN. NISKA-HARTIAHIERONTA


SYNNYTYSTÄ KÄYNNISTELEVÄ VYÖHYKETERAPIA+ AURIKULOHELMET KORVANLEHTEEN
(rvk 39 +)
75 e / 90 min
3 x SARJA 199 e75 e / 90 min
75 e/ 90 min

PERINTEINEN JÄSENKORJAUSAIKUISET:

Koko kehon hoito:

82 e / 2 h

95 e / 2 h 30 min
(valitse tämä, jos olet todella jumissa tai sopii myös hyvin ensimmäiseksi hoidoksi)

OSAHOITO:
60 e / 1 h
75 e / 1,5 h


LAPSET 3-7 v. / 55 e
LAPSET 8-15 v. / 65 e
NUORET 16-20 v. / 70 e

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA


YHDISTELMÄHOITO:
int.päähieronta & mobilisoiva jalkahieronta

55 e90 e
MOBILISOIVA JALKAHIERONTA

(jalkaterien ja säärten/pohkeiden hieronta klassisen ja mobilisoivan hieronnan otteilla)
55 e
HIERONTA

Klassista hierontaa, tarvittaessa mobilisoivalla otteella
*HIERONTAAN KÄY MAKSUKSI E-PASSI HYVINVOINTI
45 e / 45 min
55 e / 60 min
62 e / 75 min
75 e / 90 min
85 e / 120 min


YLÄSELÄN, NISKAN JA PURENTALIHASTEN HIERONTAVATSAN ALUEEN HIERONTA JA HENGITYKSEN HELPOTTAMINEN
(käsitellään vatsan lisäksi hengitykseen vaikuttavia lihaksia)

65 e / 75 min


65 e / 75 min

PALUU KEHOON-HIERONTA:

kehoa ja mieltä rentouttava, lempeä ja rauhallinen hieronta, kuin stressipesu koko keholle ! Klassisen hieronnan otteita kevennetysti, lempeästi ja myös rauhallisia, sulattelevia otteita.55 e / 60 min
62 e / 75 min
75 e / 90 min
85 e / 120 min

NESTEKIERTOA EDISTÄVÄ HIERONTA

(=lymfahieronta vähäisiin ja kohtalaisiin turvotuksiin. Jos paljon turvotusta, niin sitten mentävä lymfaterapeutille)

55 e/ 60 min
75 e / 90 min
ENERGIAHOITO

70 e / 75 min.
90 e / 105 min.

ENERGIA-ETÄHOITO 30 MIN+ PUHELU 15 MIN energiahoidon jälkeen
(jos et halua puhelua, niin laitan sähköpostiin hoitopalautteen, sovitaan erikseen, kumpi sinulle parempi; puhelu vai kirjallinen palaute)ETÄHOITO kolmena päivänä peräkkäin + sähköpostiin kirjallinen hoitopalaute kolmen päivän jälkeen tai puhelu 20-30 min.

57 e

3 X ETÄHOITO yht. 142 e
VAUVAHIERONTA

* kokonaisvaltaisessa hieronnassa käytetään mobilisoivia ja klassisen hieronnan otteita, sekä vyöhyketerapiaa ja faskialinjojen tietoutta
0-2 v. / 45 e
3 x sarja 123 e (à 41 e)

KAKSOSET / 75 e

VAUVAHIERONTA+ SISARUKSEN
(1-10 v.) VYÖHYKETERAPIA


VAUVAHIERONTA & ÄIDIN NISKA/HARTIAHIERONTA
75 e (hoidot tehdään samalla käynnillä)75 e (samalla käynnillä)
VAUVAN KOTIHIERONNAN OHJAUS ÄIDILLE & ISÄLLE

55 e / 1 kerta
85 e / 2 ohjauskertaa

LOPPURASKAUDEN VALMISTELEVAT HOIDOT VKOLTA 36 ALKAEN65 e / 75 min.

75 e / 90 min.

-lasketun ajan lähellä
(rv 38+/39+) valitse pidempi hoito, jos haluat laitettavan synnytystä edistävät aurikulohelmet korvanlehtiin.
Pidempi hoito sopii jo aikaisemmillakin viikoilla, mutta silloin ei vielä korviin käynnistäviä siemeniä, vaan muutoin availlaan/tasapainotetaan kehoa.

KOTIKÄYNNIT tarvittaessa lähinnä vauvahierontaan liittyen 0-20 km:n säteellä Keltinmäentie 12:sta.

Vauvahieronnan hintaan tulee kotikäyntilisä 10-20 e.
Kotikäyntiä ei voi varata sähköisestä ajanvarauksesta, vaan se sovitaan erikseen.

Käyntilisä, kun matka yhteen suuntaan:
0-7 km / 10 e
8-14 km / 15 e
15-20 km / 20 e

Vauvahieronnan kotikäyntiin voi yhdistää myös äidin vyöhyketerapian, niska/yläselän hieronnan, päähieronnan, jalkahieronnan tms., joka on ilman hoitopöytää toteutettavissa.


Äidin ja vauvan kotikäyntien hintaan lisätään matkalisä oheisen kilometritaulukon mukaan.

Kotikäyntejä myös muille kuin vauvoille tarvittaessa, ole siitä yhteydessä, niin katsotaan tilanne.


*HUOM! Alennus vain aikuisten hoitoihin, eikä se koske sarjahintoja, vauvahierontaa, yhdistelmähoitoja, vauvan kotihieronnan ohjausta, etä-energiahoitoa tai loppuraskauden ajan hoitoja.

*Eläkeläis-, opiskelija- yms. korttia tai todistusta näytettävä alennusta varten.

*Hierontaan käy maksuksi e-passi hyvinvointi

*Maksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla ( iZettle maksupääte käytössä)

*Sarjahoidon hinta maksetaan ensimmäisellä  käyntikerralla

*3 x sarjahoidon voimassaoloaika 3 kk, lahjakortin voimassaoloaika 3 kk

*Etähoidot maksetaan laskulla ennen hoitoa

*Hinnat sisältävät alv 24%

*JYSS:in jäsenetu: 1.1.2021 alkaen -10% (alennukset ei koske sarjakortteja, eikä alennettuja hintoja)

Lisätietoja hoidoista

Charles Ersdalin vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa käsitellään ja vaikutetaan kehon toimintoihin jalkaterissä sijaitsevien heijasteiden kautta. Akuutteihin vaivoihin saa usein helpotusta jo yhdellä hoitokerralla, kroonisempiin vaivoihin suositellaan useampaa hoitokertaa. Myös vauvoille ollut apua koliikkiin, itkuisuuteen, korvatulehduksiin yms. Käytetty myös synnytyksen käynnistyksessä. Ersdalin tekniikka on tarkka ja perusteellinen vyöhyketerapian suuntaus. Ylläpitohoidot vaikkapa pari kertaa vuodessa ovat tukemassa terveyttä ja kehon ja mielen tasapainoa.

Vyöhyketerapia jalkaterien ja korvanlehtien (aurikuloterapia) alueille

Jalkaterien ja korvanlehtien vyöhyketerapeuttinen käsittely on kokonaisvaltainen ja lempeän vahva hoito, jossa käydään kehoa läpi sekä jalkaterien että korvanlehtien alueilta. Aurikuloterapia tarkoittaa korvanlehtien alueen vyöhyketerapiaheijasteiden käsittelyä. Koko keho löytyy myös korvanlehtien alueelta, ja heijasteita käsittelemällä voidaan vaikuttaa koko kehoon. Korvanlehtiin voidaan laittaa myös aurikulohelmet heijasteisiin, joissa kehon alueella on epätasapainoa (kipua/toiminnanhäiriötä). Aurikulohelmet ovat kasvin siemenet, jotka ovat kiinni ihoteipin palasessa. Siemeniä voi sitten itse stimuloida painelemalla muutaman kerran päivässä 1-5 vrk:n ajan.

Energiahoito

Energiahoidon aikana annetaan energian virrata sinne missä sitä tarvitaan ja tasapainottaa omalla tavallaan kehomieltä. Käydään läpi myös fyysisiä tasapainotekijöitä (esim. lantion ja niskan asento), puhdistetaan ja energisoidaan energiakenttää, chakroja ja hoidetaan tarvittaessa tunnekehoa eft-naputtelulla.Energiahoidon tekniikoita ovat mm. reiki, kundaliinireiki, intuitiivinen energiahoito sekä muut vuosien varrella opiskelemani energiahoitotekniikat. Rentouttaa, lievittää stressiperäisiä oireita ja sitä kautta lisää ja vahvistaa terveyttä.

ETÄHOITO:

Energiahoitoa voi tehdä myös etänä. Etähoitoa varten sovitaan aika, jolloin hoito tehdään. Kaukohoidon kesto on n. ½ h ja sen jälkeen puhelinsoitto 10-15 min. jossa käydään läpi hoidon aikana nousseita tuntemuksia. Jos haluat, hoitopalaute myös sähköpostiin kirjallisena on mahdollinen.

Kolmen peräkkäisen päivän etähoito:

Tarkempaa kellonaikaa päivittäisille hoidoille ei sovita, mutta sovitaan päivät, jolloin hoidot tehdään, ja vastaanottaja ottaa ne vastaan hiljentymällä hetkeksi silloin, kun itselle on paras ajankohta päivästä. Kolmen päivän jälkeen joko puhelinsoitto (20 min) tai sähköpostiin hoitopalaute, ihan miten hoidettava haluaa hoitopalautteen saada.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on erinomainen stressipesu koko keholle. Siinä käsitellään kevyesti erilaisin tekniikoin hartiat, niskan ja pään alue sekä kasvot. Ei ole lihaksia muokkaavaa hierontaa. Hoidettava istuu penkillä, kun tehdään yläselän ja pään alueet ja selinmakuulla lopuksi, kun tehdään kasvot ja korvanlehdet.  Kevyt mutta erittäin rentouttava tekniikka. On todella vaikuttava hoito.

Vauvahieronta (Baby Balance-tekniikalla)

Vauvahieronnassa sivellään, pyöritellään, rullataan ja hierotaan vauvan koko kehoa. Siinä yhdistyy vyöhyketerapia, jäsenkorjaus, hieronta, faskiakäsittely, akupainanta. Vauvahieronnalla saadaan vauvan kehoa rentoutumaan ja kipuja sekä jännityksiä laukeamaan. Baby Balance tekniikka on anatomisesti tarkka ja hellävaraisen tehokas hoito. Useat vauvat hyötyvät siitä. Suosittelen jokaiselle vauvalle hierontaa, jotta saadaan kudokset ja hermosto tasapainotettua kasvua ja kehitystä tukemaan.

Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on lempeää koko kehon hoitoa, jossa käytetään öljyä ja paperia, jotta päästään paremmin syvempiin kudoksiin vaikuttamaan. Hoidon aikana pehmitellään lihaksia, mobilisoidaan niveliä, tasapainotetaan virheasentoja, saadaan faskioita irroteltua ja hermostoa rentoutettua. Hoidossa hyödynnetään asiakkaan omia liikeratoja, jotta hoito on tehokkaampaa. Kaiken tulee tapahtua kivuttomasti, kehoa kuunnellen. Sopii myös raskaana oleville sekä lapsille.

Mobilisoiva jalkahieronta

Mobilisoiva jalkahieronnassa käsitellään jalkaterät, nilkat ja sääret. Asiakas on selinmakuulla hoitopöydällä. Jalkaterässä on lihaksia, nivelsiteitä, jänteitä, sidekudosta, niveliä ja luita. Hieromalla lihaksia ja jänteitä, avaamalla faskioita sekä mobilisoimalla niveliä, saadaan rentoutta ja tasapainoa koko kehoon. Tehokas hoito, jossa nilkan ja jalkaterän nivelien virheasennot tasapainotetaan. Tässä hieronnassa yhdistyy jäsenkorjauksen tekniikat sekä hieronta.

Hieronta

Hieronta sisältää klassisia hierontaotteita, ja tarvittaessa mobilisoivaa hierontaa. Hieronta rentouttaa, pehmittää lihasjumeja ja auttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja hermostoa tasapainoon. Hieronnan voi valita ajankäytön mukaan.

Loppuraskauden valmisteleva hoito

Tasapainotetaan kehoa jäsenkorjauksen, vyöhyketerapian ja akupisteiden painamisen avulla. Loppuraskauden aikana voi tulla jo monenlaisia haasteita liikkumiseen ja vointiin. Lisäksi aletaan valmistautua ja hiljentyä synnytystä kohti. Hoito rentouttaa, avaa kehon jumituksia, tasapainottaa virheasentoja ja tuo hyvää oloa. Aurikulohelmet voidaan laittaa lasketun ajan tienoilla korviin, ne voivat valmistaa kehoa synnytykseen ja auttaa rentoutumiseen sekä edistää synnytyksen kulkua.

Vauvan kotihieronnan ohjaus

Vauvan perushieronnan ohjaus äidille/isälle. Hierontaa voit tehdä vaikkapa päivittäin kotosalla. Otteet on helppo oppia ja turvalliset tehdä. Voit valita joko yhden tai kaksi tapaamista sen mukaan, miten itse arvelet, että tarvitset ohjauksellista tukea vauvasi hierontaan.

Paluu kehoon-hieronta

Tämä ihanan rentouttava ja hidas hieronta on Sinulle, joka koet, että tavallinen hieronta on liian voimakas. Hieronta tehdään hitaasti ja sulatellen, kivuttomasti. Lihasten annetaan sulaa ja rentoutua, hermoston palautua lempeästi. On kuin intialainen päähieronta koko keholle tehtynä.