Intialainen päähieronta

 

Intialainen päähieronta on länsimaisen ja intialaisen hieronnan sekoitus. Intialainen sokea fysioterapeutti on kehittänyt tämän tekniikan kokiessaan, että länsimaisessa hieronnassa ei oteta huomioon yhtä tärkeää kehon aluetta eli päätä.

 

Hoidossa käsitellään istuen vaatteiden päältä hartioita ja lapaluiden aluetta, niskaa,olkavarsien aluetta, päätä ja lopuksi kasvoja hoitopöydällä makuullaan. Tekniikka ei ole niinkään erityisen muokkaavaa hierontaa, vaan hellävaraista erilaisin painalluksin ja kosketuksin tehtävää lempeää kosketusta, joka aikaansaa kehossa rentoutta.

 

Intialaiseen päähieronta on sekoitus hierontaa, vyöhyketerapiaa ja kiinalaista lääketiedettä akupisteineen ja meridiaaneineen, joten yläkehon hierominen vaikuttaa myös muualle kehoon näiden energiaratojen kautta.

 

Hoidon sanotaan olevan koko kehon stressipesu. Ja sitä se todella onkin! Välillä on itselläkin sitä tehdessä sellainen tunne, että on niin rento olo, että vaipuu sellaiseen transsitilaan, että tuntuu kuin pää notkahtaisi hartioilta alas.

 

Kehon ja mielen rentoutuessa ja energiaratojen avautuessa mm. verenkierto paranee, jolloin kivut helpottavat, lihakset pehmenevät, sisäelinten toiminta aktivoituu ja monenlaiset vaivat helpottuvat. Uni syvenee ja kun keho saa lepoa, niin kaikenlaiset paranemisprosessit voivat käynnistyä paremmin. Heti hoidon jälkeen voi olo tuntua hetken aikaa pökkyräiseltä, kun on ollut vajonneena niin syvään rentouden tilaan.

 

Hinnastosta löytyy myös yhdistelmähoito, jossa intialainen päähieronta ja mobilisoiva jalkahieronta tehdään samalla kertaa ja se onkin varsin rentouttava ja vaikuttavan tehokas hoitotekniikoiden yhdistelmä. Se sopii hyvin myös lahjaksi!