Lahjakortti

Lahjakortin antaminen on oiva lahjaidea mihin tahansa tilanteeseen: joulu-, syntymäpäivä-, valmistujais-, ystävänpäivä  yms. lahjaksi.
Hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseen ja edistämiseen annetut lahjakortit ovat arvokkaita mahdollisuuksia itsensä hoitamiseen. Aineeton lahja on myös ekologinen vaihtoehto.
Voit tilata lahjakortin soittamalla tai laittamalla sähköpostia.Pyydän lisätietoja lahjakorttia varten ja laitan sähköpostiin laskun. Sovimme lahjakortin hakemisesta tai lähettämisestä.
Jos sinun on vaikea päästä hakemaan lahjakorttia tai postin kautta se ei enää ennätä, niin sitten voit tehdä itsekin kortin, johon laitat palvelun, jonka olet ostanut ja minun yhteystietoni.
Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä!
Voin myös laittaa lahjakortin PDF-muodossa sinulle sähköpostiin liitteenä, ja voit sen itse tulostaa, jos sinulla on tulostusmahdollisuus.
Lahjakortin voit siis tulla noutamaan paikan päältä Keltinmäestä. Jos haluat lahjakortin postin kautta, niin lähetykseen lisätään postituskulut 2 e. Lähetän lahjakortin, kun maksu on tullut tilille.