Perinteinen jäsenkorjaus

Koko kehon hoito, joka aloitetaan jalkateristä eli kehon perustuksista. Lempeä, mutta tehokas hoitomuoto. Perustuu vanhoihin perinnehoitoihin ja sisältää lihasten pehmittelyä, nivelpintojen ja sidekudosten availua ja mobilisointia. Tähän hoitomuotoon ei kuulu niksauttelut, ja hoito tehdään kivuttomasti kehoa kuunnellen. Teen hoitoja myös raskaana oleville sekä lapsille ja nuorille.

 

Charles Ersdalin vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa käsitellään ja vaikutetaan kehon toimintoihin jalkaterissä sijaitsevien kehon heijasteiden kautta. Akuutteihin vaivoihin saa usein helpotusta jo yhdellä hoitokerralla, kroonisempiin vaivoihin suositellaan useampaa hoitokertaa. Myös vauvoille ollut apua koliikkiin, korvatulehduksiin yms. Ylläpitohoidot vaikkapa pari kertaa vuodessa ovat tukemassa terveyttä ja kehon ja mielen tasapainoa. Myös synnytyksen käynnistämiseen lasketun ajan paikkeilla.

 

Reiki

Reikihoito on lempeä energiahoitomuoto. Siinä hoitajan käsien kautta virtautetaan ki- eli elämänenergiaa hoidettavaan. Hoidettava makaa hoitopöydällä ja hoitaja käy koko kehon läpi, pitämällä käsiä kehon eri kohdissa. Rentouttaa, lievittää stressiperäisiä oireita ja sitä kautta lisää ja vahvistaa terveyttä.

Reiki Kaukohoito

Hoidon voi varata suoraan ajanvarauskalenterista tai puhelimitse. Hoidon kesto n. 30 min, jonka jälkeen asiakas soittaa ja käydään puhelimitse 15 min läpi hoidon aikana tulleita tuntemuksia. Suositus kaukohoitoon mielellään siten, että olet käynyt jo aiemmin reikihoidossa, jotta tiedät mitä se on.

 

Intialainen päähieronta

Intialalainen päähieronta on erinomainen stressipesu koko keholle. Siinä käsitellään kevyesti erilaisin tekniikoin hartiat, niskan ja pään alue sekä kasvot. Ei ole lihaksia muokkaavaa hierontaa. Yläkehoa ja pään aluetta tehdään penkillä istuma-asennossa ja lopussa kasvot hierotaan hoitopöydällä maaten. Erittäin rentouttava ja ihana hoito.

 

Baby Balance vauvahieronta

Vauvahieronnassa kevyesti pehmitellään ja availlaan koko kehon alueelta kudoksia ja saadaan aikaa jumitusten sulamista, rentoutumista ja helpotusta vauvan oloon. Vauvan normaaliin elämään ei kuulu kivut ja itkuisuus. Vauvahieronnalla saadaan tasapainotettua koko kehoa. Hieronnassa yhdistyy jäsenkorjaus, faskiakäsittely, hieronta sekä vyöhyketerapia ja se on vaikuttava hoito ei pelkkä hemmotteluhoito. Suosittelen vauvahierontaa, vaikkei vauvalla toiminnan tasolla näkyisikään ongelmia.

 

Hieronta

Hieronta auttaa kehoa renoutumaan, se sulattelee lihaksia ja saa verenkiertoa liikkeelle, kun jumit aukeavat. Tavallisten hierontatekniikoiden lisäksi käytetään tarvittaessa mobilisoivaa hierontaa.

 

Paluu kehoon-hieronta

Kevyempi ja hitaampi hieronta, joka on kuin stressipesu koko keholle. Käytetään normaaleja hierontaotteita, mutta ei muokata lihasjumituksia voimalla. Käytetään myös erilaisia kosketuksia kuten sivelyä, painelua, tärinää yms., joten tämä hieronta on kuin intialainen päähieronta, mutta tehtynä koko keholle. Rentouttaa ja saa mielen palaamaan kehoon ja tähän hetkeen, joka on erittäin parantavaa ja voimauttavaa.

 

Mobilisoiva jalkahieronta

Tässä hieronnassa yhdistyy hieronnan ja jäsenkorjauksen mobilisoivia tekniikoita. Jalkaterät on tärkeässä roolissa ylempien nivelien ja  koko kehon voinnin kannalta. Hierotaan ja mobilisoidaan kudoksia, niveliä, myös säärten alueelta availlaan faskioita. Erittäin rentouttavaa ja virkistävää ja vaikuttaa koko kehoon.

 

Vauvan kotihieronnan ohjaus

Käydään läpi perusotteita, joilla vauvaa voi kotona hieroa. Kotihieronta tukee hyvin hoitajan tekemään vauvahierontaa. Se rentouttaa ja vahvistaa yhteyttä vanhemman ja lapsen välillä. Opit otteita ja sivelyjä, joilla vauvalle saadaan hyvä ja rento olo ehoon. Ohjaus sisältää kaksi reilun tunnin tapaamista.