Charles Ersdalin vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa käsitellään ja vaikutetaan kehon toimintoihin jalkaterissä sijaitsevien heijasteiden kautta. Akuutteihin vaivoihin saa usein helpotusta jo yhdellä hoitokerralla, kroonisempiin vaivoihin suositellaan useampaa hoitokertaa. Myös vauvoille ollut apua koliikkiin, korvatulehduksiin yms. Ylläpitohoidot vaikkapa pari kertaa vuodessa ovat tukemassa terveyttä ja kehon ja mielen tasapainoa.
* Kesto noin 1 h (ensimmäinen hoitokerta noin 1,5 h).

Reikihoito

Reikihoito on lempeä energiahoitomuoto, joka on lähtöisin Japanista. Siinä hoitajan käsien kautta virtaa ki- eli elämänenergiaa hoidettavaan. Hoidettava makaa hoitopöydällä ja hoitaja käy koko kehon läpi, pitämällä käsiä kehon eri kohdissa. Rentouttaa, lievittää stressiperäisiä oireita ja sitä kautta lisää ja vahvistaa terveyttä.
* Kesto noin 1 h loppukeskusteluineen.

Kaukohoidossa sovitaan aika, jolloin hoito tehdään etänä. Jälkikäteen voidaan olla puhelimitse yhteydessä hoidon vaikutuksista. Suositus kaukohoitoon mielellään siten, että olet käynyt jo aiemmin reikihoidossa, jotta tiedät mitä se on.

Intialainen päähieronta

Intialalainen päähieronta on erinomainen stressipesu koko keholle. Siinä käsitellään kevyesti erilaisin tekniikoin hartiat, niskan ja pään alue sekä kasvot. Ei ole lihaksia muokkaavaa hierontaa. Hoidettava istuu penkillä hoidon ajan.
* Kesto noin 40 min.

Vyöhyketerapia vauvoille

Vauvoille vyöhyketerapia toimii erittäin hyvin. Terapian kesto on lyhyempi kuin aikuisilla, mutta kaikki jalan heijasteet käydään läpi. Sillä on saatu apua koliikkiin, itkuisuuteen yms.
* Kesto noin 25 min.

Perinteinen jäsenkorjaus (opiskelijahoidot)

Koko keho käsitellään, aloittaen jalkateristä eli kehon perustuksista. Lempeä, mutta tehokas hoitomuoto. Perustuu vanhoihin perinnehoitoihin ja sisältää lihasten pehmittelyä, nivelpintojen ja sidekudosten availua ja mobilisointia.
*kesto n. 2 tuntia