Charles Ersdalin vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa käsitellään ja vaikutetaan kehon toimintoihin jalkaterissä sijaitsevien kehon heijasteiden kautta. Akuutteihin vaivoihin saa usein helpotusta jo yhdellä hoitokerralla, kroonisempiin vaivoihin suositellaan useampaa hoitokertaa. Myös vauvoille ollut apua koliikkiin, korvatulehduksiin yms. Ylläpitohoidot vaikkapa pari kertaa vuodessa ovat tukemassa terveyttä ja kehon ja mielen tasapainoa. Myös synnytyksen käynnistämiseen lasketun ajan jälkeen.
* Kesto noin 75 min. (ensimmäinen hoitokerta noin 1,5 h).

Reikihoito

Reikihoito on lempeä energiahoitomuoto. Siinä hoitajan käsien kautta virtautetaan ki- eli elämänenergiaa hoidettavaan. Hoidettava makaa hoitopöydällä ja hoitaja käy koko kehon läpi, pitämällä käsiä kehon eri kohdissa. Rentouttaa, lievittää stressiperäisiä oireita ja sitä kautta lisää ja vahvistaa terveyttä.
* Kesto noin 1 h loppukeskusteluineen.

Reiki Kaukohoidossa sovitaan aika, jolloin hoito tehdään etänä. Hoidon voi varata suoraan ajanvarauskalenterista tai puhelimitse. Hoidon kesto n. 30 min, jonka jälkeen asiakas soittaa ja käydään puhelimitse läpi hoidon aikana tulleita tuntemuksia. Suositus kaukohoitoon mielellään siten, että olet käynyt jo aiemmin reikihoidossa, jotta tiedät mitä se on. * Kesto puheluineen n. 45 min.

Intialainen päähieronta

Intialalainen päähieronta on erinomainen stressipesu koko keholle. Siinä käsitellään kevyesti erilaisin tekniikoin hartiat, niskan ja pään alue sekä kasvot. Ei ole lihaksia muokkaavaa hierontaa. Yläkehoa ja pään aluetta tehdään penkillä istuma-asennossa ja lopussa kasvot hierotaan hoitopöydällä maaten. Erittäin rentouttava ja ihana hoito.
* Kesto noin 50 min.

Vyöhyketerapia vauvoille

Vauvoille vyöhyketerapia toimii erittäin hyvin. Terapian kesto on lyhyempi kuin aikuisilla, mutta kaikki jalan heijasteet käydään läpi. Sillä on saatu apua koliikkiin, itkuisuuteen yms.
* Kesto noin 25-45 min. Varaa käyntiin tunti aikaa imetyksineen ym.

Baby Balance vauvahieronta

Vauvahieronnassa kevyesti pehmitellään ja availlaan koko kehon alueelta kudoksia ja saadaan aikaa jumitusten sulamista, rentoutumista ja helpotusta vauvan oloon. Vauvan normaaliin elämään ei kuulu kivut ja itkuisuus. Vauvahieronnalla saadaan tasapainotettua koko kehoa. Suosittelen vauvahierontaa, vaikkei vauvalla toiminnan tasolla näkyisikään ongelmia.

*Hieronta 30-45 min. Varaa aikaa 60 min.

Perinteinen jäsenkorjaus

Koko kehon hoito, joka aloitetaan jalkateristä eli kehon perustuksista. Lempeä, mutta tehokas hoitomuoto. Perustuu vanhoihin perinnehoitoihin ja sisältää lihasten pehmittelyä, nivelpintojen ja sidekudosten availua ja mobilisointia. Tähän hoitomuotoon ei kuulu niksauttelut, ja hoito tehdään kivuttomasti kehoa kuunnellen.
*kesto n. 2 tuntia

Hieronta

Hieronta auttaa kehoa renoutumaan, se sulattelee lihaksia ja saa verenkiertoa liikkeelle, kun jumit aukeavat. Tavallisten hierontatekniikoiden lisäksi käytetään tarvittaessa mobilisoivaa hierontaa.

Auran kanavointi puhelimitse/etänä

Energiakentän eli auran kanavoinnissa katsellaan esiin nousevia näkymiä ja availlaan niiden symboliikkaa. Kanavoinnin kautta voi saada itselleen oivallusta siitä, mitenkä etenee asiassa, joka on askarruttanut tai saada näkökulmaa henkisille esteille, jotka ovat jarruttamassa omia päätöksiä ja etenemistä asioissa. Auran kanavointi ei ole tulevaisuuden ennustamista!

*Puhelun kesto 30 min. Etänä tehty n.1 h. Etänä +puhelu n.1,5 h

 

Mobilisoiva jalkahieronta

Tässä hieronnassa yhdistyy hieronnan ja jäsenkorjauksen mobilisoivia tekniikoita. Jalkaterät on tärkeässä roolissa ylempien nivelien ja  koko kehon voinnin kannalta. Hierotaan ja mobilisoidaan kudoksia, niveliä, myös säärten alueelta availlaan faskioita. Erittäin rentouttavaa ja virkistävää ja vaikuttaa koko kehoon. * Kesto n. 45 min