Mobilisoiva jalkahieronta

 

Mobilisoivassa jalkahieronnassa hierotaan jalkaterien alueelta tarkasti kaikki kudokset ja mobilisoidaan tarvittaessa niveliä niin varpaista kuin nilkan alueeltakin. Käsitellään myös säärten aluetta, katsotaan polvinivelen tilanne ja tarvittaessa mobilisoidaan. Asiakas on hoidon ajan selinmakuulla hoitopöydällä ja välillä tekee itsekkin liikettä.

 

Jalkaterässä on lihaksia, nivelsiteitä,jänteitä, sidekudosta, niveliä ja luita. Hieromalla lihaksia ja jänteitä, sekä mobilisoimalla niveliä, saadaan rentoutta ja tasapainoa koko kehoon.

 

Tässä hoidossa olen yhdistänyt jäsenkorjauksen mobilisoivia tekniikoita ja klassista hierontaa. Hieronta on anatomisesti tarkkaa.  Ohimennen tulee hieroessa ohitettua myös vyöhyketerapeuttisia heijasteita, mutta siihen ei tässä hoidossa pyritä.

 

Jalkaterien tasapainottaminen ja nievelien mobilisointi vaikuttaa koko kehoon.

 

Tämä hoito sopii hyvin myös hemmottelu- ja rentoutushoidoksi, ja sillä on vaikutusta koko kehoon myös meridiaanien ja faskioiden kautta.

 

Hinnastosta löytyy myös yhdistelmähoito, jossa intialainen päähieronta ja mobilisoiva jalkahieronta tehdään samalla kertaa. Se on erittäin hyvä koko kehoa rentouttava, mutta samalla myös vaikuttavan tehokas hoitotekniikoiden yhdistelmä. Sopii hyvin myös lahjaksi!